schlegel logo

schlegel

Schlegel Elektrokontakt grupa je opskrbljivač rješenja za nadzor procesa i kontrolu. Obdareni njemačkom kulturom poduzetništva, inovacije i preciznosti Schlegel je u stalnoj potrazi za novim rješenjima kako bi se zadovoljila stalna potražnja za visoko kvalitetnim proizvodima i brzom dostavom.

Schlegel ima dvije grane:
  • Proizvodnja i Distribucija:

    Nagrađena Pilot svjetla, Tipkala, AS-i moduli, Redne stezaljke, Sistemi električnih indikatora, LED svjetla, LED svjetla za električne indikatore, Sistem za kontrolu i upravljanje putem ekrana za dodir, Vizualna i auditivna oprema za signalizaciju, Ex Signalna oprema, Sustav za uvođenje kablova

  • Dizajn i Proizvodnja:

    Naša specijalnost su ideje, dizajn i koncepti na području vizualiziranja, točnije prikaz statičnih i dinamičnih informacija za upravljačke centre, nadzorne i upravljačke sobe. Posebno smo ponosni na nagrade za dizajn upravljačkih panela.

Naši proizvodi se koriste u širokom spektru djelatnosti, a posebice u: željezničkoj, transportnoj, petrokemijskoj, obnovljim izvorima, proizvodnji strojeva, brodarskoj i brodograđevnoj, medicinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i mnogim drugima.


Katalog 2016.


Schlegel website »

Klijenti

swatch
dukat
lth
rockwool
pliva
lpt