werma

signalizacija

Werma Signaltechnik je jedna od vodećih svjetskih tvrtki za optičke i zvučne signalne uređaje. Globalno aktivna tvrtka iz Njemačke je pionir u smislu tehničkih i inovacija za budućnost. Naši signalni uređaji osiguravaju sigurnu radnu okolinu i učinkovite procese sa strojevima, sustavima, proizvodnim pogonima i zgradama.

Signalni uređaji upozoravaju, navode i štite nas

Werma razvija i proizvodi električne uređaje već više od 60 godina. Signalni uređaji informiraju ili alarmiraju ljude, strojeve i računala, te sa širokim rasponom od preko 3.500 proizvoda, signalni uređaji Werma nude rješenja za većinu primjena.

Kvaliteta zajamčena, "made in Germany"

Plastični dijelovi, elektronika, alati, uređaji i sustavi su proizvedeni u Werma tvornici i jamče da su "made in Germany". U tehnologiji proizvodnje koristimo prednosti ''pametnih'' proizvodnih procesa i inteligentne automatizacije, što tvrtku čini fleksibilnom i brzom.

Werma je certificirana u skladu s DIN EN ISO 9001: 2008 standardom. Kvaliteta proizvoda i procesa je dosljedno i strogo testirana. To jamči jednako visoku kvalitetu za sve Werma proizvode.

Inovacija je pokretačka sila koja omogućuje proširenje tehnološke prednosti. Werma sustavno radi na istraživanju tržišta te specifičnom razvoju proizvoda na čijem čelu je najmoderniji projektni menadžment.


Katolog 2017./18.

werma

Werma website »

Klijenti

swatch
dukat
lth
rockwool
pliva
lpt