murr murr

Od razvodnog ormara preko sučelja do polja. Murrelektronik ima širok raspon proizvoda te može pružiti i dobro promišljena rješenja koja su rađena po mjeri za vaše primjene na polju industrijske automatizacije – sve iz jednog izvora.

Naš uspjeh bazira se na inovativnim proizvodima, razvijenom tržištu, orijentaciji na kupce, efektivnoj logistici, timskom radu te obvezi da pružimo kvalitetne proizvode. Iznimno smo ponosni na sve to.

Naša tvrtka je utemeljena 1975. godine u Oppenweileru, i danas zauzima vodeće mjesto u nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Kao naš klijent, Vi ste glavni pokretač naših djela. Naša ideja ''stay connected'' izrasla je iz te filozofije. Ona naglašava činjenicu da mi konstantno pratimo tržišne potrebe te pratimo zahtjeve kupaca što se tiče proizvoda, učinka, cijene, kvalitete, logistike i usluga. U cijeli taj sklop umiješamo i puno inovacije i fleksibilnosti što nas čini iznimno fleksibilnim.

Murrelektronik je tvrtka koja posluje globalno – što je još jedan od razloga zašto cijenimo vrijednost povezanosti. Više od 1900 zaposlenika na svim kontinentima su vaši trajni kontakti. Kompetentni, pouzdani i otvoreni za vaše prijedloge i ideje.


Katalog 2019. - engleski jezik

Murrelektronik

Katalog 2019. - njemački jezik

Murrelektronik


Murrelektronik website »

Klijenti

swatch
dukat
lth
rockwool
pliva
lpt