Comat Releco Grupa je vodeći svjetski dobavljač kvalitetnih komponenti, sustava i usluga u industrijskoj automatizaciji, kod električnih instalacija, te u željezničkoj i transportnoj primjeni.

Temeljni proizvodi tvrtke Comat su industrijski, vremenski i nadzorni releji. Proizvodni program prepoznat je u cijelom svijetu te ga odlikuje vrhunski ugled.. Od 1996. godine naš sustav upravljanja kvalitetom certificiran je prema međunarodnom standardu ISO 9001. Comat i Releco dva su dobro uhodana brenda koji desetljećima uživaju izvanredan ugled na tržištu, međusobno se nadograđujući u komplementarnim segmentima, industrijskih, vremenskih i nadzornih releja.

Orijentiranost na kupce i suvremena tehnologija

Comat grupa kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj, čime se osigurava neprekidna visoka stopa inovacija. Zbog vlastitih kvalificiranih istraživačkih i razvojnih timova, kao i raznolikih proizvodnih pogona u Švicarskoj, Španjolskoj, Indiji i Kini, Comat grupa nudi kompletan asortiman standardnih, ali i prilagođenih rješenja za industrijsku automatizaciju, električne instalacije te primjene u željeznici i prometnoj industriji.

Sjedište je u Švicarskoj – prisutnost je globalna.

Katalog 2019.

COMAT RELECO katalog

Comat Releco website »

Klijenti

swatch
dukat
lth
rockwool
pliva
lpt